Woodlands White Logo (4)

Woodlands Long Day Care & Kindergarten

Mësimi është kudo.

Rreth Nesh

Në Woodlands Discover Arsimi kopshti i fëmijëve Zhvillimi të mësuarit Kujdesi për Fëmijët

Ne besojmë se të mësuarit ndodh kudo. Me hapësira zhytëse në natyrë dhe programe të plota mësimore brenda kampuseve tona, i gjithë planeti është klasa jonë.

Zbuloni kurrikulën dhe programet tona

Nëpërmjet programeve tona të kujdesit për fëmijët dhe kopshteve, ne jemi të përkushtuar të kultivojmë qytetarë globalë, të lumtur që dinë se cilët janë, kuptojnë dhuratat e tyre dhe i qasen jetës me habi, gëzim, përulësi dhe një dëshirë të thellë për të ndarë.

6 Weeks - 3 Years Old Child Care
Kujdesi për fëmijët 6 javë - 3 vjeç
Woodlands ofrojnë një mjedis të sigurt dhe motivues të kujdesit për fëmijët për fëmijët e vegjël që të luajnë, të mësojnë dhe të eksplorojnë.
3 - 4 Year Old Kindergarten
Kopsht 3 - 4 vjeç
Në Woodlands, ne besojmë se qasja në dy vjet të një Programi të Kopshtit të Fëmijëve me kohë të plotë në vitet para shkollës është më e mirë se një, prandaj ne ofrojmë programe të kopshtit 3 dhe 4-vjeçar 5 ditë në javë.
4 - 5 Year Old Kindergarten
Kopshti 4 - 5 vjeç
Woodlands ofrojnë programe të cilësisë së lartë të Kopshtit të Fëmijëve që janë të dizajnuara dhe të ofruara posaçërisht për të siguruar që fëmijët të jenë akademikisht dhe emocionalisht të gatshëm për kalimin e tyre në shkollën fillore.
Rezervoni një turne në kampus
Full Time Teachers & Educators
Mësues të kualifikuar me diplomë dhe bachelor. Njerëz që njohin dhe dashurojnë herët
të mësuarit në fëmijëri.
Aplikacioni i Komunikimit të Prindërve
Qëndroni të lidhur me mësimin dhe zhvillimin e hershëm të fëmijës tuaj gjatë gjithë ditës nëpërmjet aplikacionit falas Xplor Home.
Intervistat javore të prindërve
Qëndroni të lidhur dhe të përditësuar me edukimin dhe zhvillimin e fëmijës suaj me Takimet javore të prindërve.
Programi javor i sporteve dhe jogas
mësuesi ynë i sportit dhe jogas që ofron klasa javore, fëmijët kanë mundësinë të eksplorojnë aftësitë e tyre fizike dhe mendore
Kopsht i regjistruar
Hyrja në programin e kopshtit 3 dhe 4 vjeçar në shkollën e viteve vijuese u ofron fëmijëve mundësitë më të mira për të lulëzuar.
Orientime Falas, Fillimi Falas
Është e lehtë të fillosh në Woodlands dhe të kesh arsim të shkëlqyeshëm pa kontrata mbylljeje ose tarifa regjistrimi.

Mësoni Më shumë Rreth Tonës Programet Arsimore.

Një edukim që i fuqizon fëmijët të lulëzojnë dhe të kenë sukses në mjediset e tyre aktuale dhe të ardhshme.

Grupet zhvillimore 12 muajshe
Kopsht i regjistruar 3 - 4 vjeç
Kopsht i regjistruar 4 - 5 vjeç
Përditësimet e programit ditor, fotografive dhe videove
Programi i trajnimit për tualetin, joga dhe sporti
Raportet e vlerësimeve përmbledhëse të fëmijëve
Zbuloni një edukim të vërtetë

Ne jemi Toka pyjore.

Ne jemi krenarë që qëndrojmë dhe bashkëpunojmë me prindërit, komunitetet dhe grupet e lidhura me kopshtin e fëmijëve Woodlands Long Day Care për t'i ofruar edukimin më të mirë fëmijëve tanë për t'i ndihmuar ata të kenë sukses dhe të lulëzojnë.

We’re a team of great humans, teachers, and educators dedicated to children's development and the Childcare and Kindergarten Early Year's Education.
Ne jemi një ekip njerëzish, mësuesish dhe edukatorësh të shkëlqyeshëm të përkushtuar ndaj zhvillimit të fëmijëve dhe edukimit të hershëm të kujdesit ndaj fëmijëve dhe kopshteve.
Rezervoni një turne në kampus
At Woodlands we help your child succeed and reach their full potential by providing full-time teachers and educators dedicated to education, access to a variety of educational experiences, and opportunities to learn life skills.
At Woodlands we help your child succeed and reach their full potential by providing full-time teachers and educators dedicated to education, access to a variety of educational experiences, and opportunities to learn life skills.
Zbuloni një edukim të vërtetë
We put your child first. In everything we do, we work to build a community where every child and parent at Woodlands has the support to succeed and thrive.
We put your child first. In everything we do, we work to build a community where every child and parent at Woodlands has the support to succeed and thrive.
Zbuloni një edukim të vërtetë
Ensure your child attends Woodlands Childcare & Kindergarten regularly to allow them to reach their full potential, and power other children to reach their own.
Sigurohuni që fëmija juaj të frekuentojë rregullisht Woodlands Childcare & Kindergarten për t'i lejuar ata të arrijnë potencialin e tyre të plotë dhe t'i fuqizoni fëmijët e tjerë të arrijnë të tyren.
Zbuloni një edukim të vërtetë
Be powered by an educational community. You'll have access to talented educators and teachers called ``Woodlanders`` who share the same determination, passion for education, and will support your child's success.
Be powered by an educational community. You'll have access to talented educators and teachers called ``Woodlanders`` who share the same determination, passion for education, and will support your child's success.
Zbuloni një edukim të vërtetë
Vlerësime

Çfarë Thonë prindërit.

Që nga fillimi, ne jemi fokusuar në ofrimin e arsimit më të mirë të mësimit të hershëm për të gjitha familjet.

Shkollë e shquar e fëmijërisë së hershme

Woodlands është një shkollë e shquar e fëmijërisë së hershme, kujdesi për fëmijët dhe kopshti i fëmijëve i njohur nga Qeveria Federale dhe Shtetërore e Australisë.

Department of Education
Commonwealth of Australia | Department of Health and Aged Care
Victoria State Government Education and Training
Victoria Kindergartens