Woodlands White Logo (4)

Woodlands Long Day Care & Kindergarten

Учењето е насекаде.

За нас

Во Woodlands Discover Образование Градинка Развој Учење Грижа за деца

Ние веруваме дека учењето се случува насекаде. Со извонредни простори во природата и целосни програми за учење во рамките на нашите кампуси, целата планета е нашата училница.

Откријте ја нашата наставна програма и програми

Преку нашите програми за згрижување деца и градинки, ние сме посветени да негуваме глобални, среќни граѓани кои знаат кои се тие, ги разбираат нивните дарови и пристапуваат на животот со чудење, радост, понизност и длабока желба за споделување.

6 Weeks - 3 Years Old Child Care
Грижа за дете од 6 недели - 3 години
Woodlands обезбедува безбедна и мотивирачка средина за згрижување деца за малите деца да играат, учат и истражуваат.
3 - 4 Year Old Kindergarten
Градинка 3 - 4 години
Во Вудлендс, веруваме дека пристапот до двегодишна програма за градинка со полно работно време во годините пред училиште е подобар од една, поради што обезбедуваме програми за градинка за 3 и 4 години 5 дена во неделата.
4 - 5 Year Old Kindergarten
Градинка 4 - 5 години
Woodlands обезбедува висококвалитетни програми за градинки кои се специјално дизајнирани и испорачани за да се осигури дека децата се академски и емоционално подготвени за нивната транзиција во основно училиште.
Резервирајте турнеја во кампусот
Full Time Teachers & Educators
Диплома и диплома квалификувани наставници. Луѓе кои рано знаат и сакаат
учење во детството.
Апликација за комуникација со родители
Останете поврзани со раното учење и развој на вашето дете во текот на денот преку бесплатната апликација Xplor Home.
Неделни интервјуа со родители
Останете поврзани и во тек со образованието и развојот на вашето дете со неделните родителски состаноци.
Неделна програма за спорт и јога
нашиот наставник по спорт и јога кој дава неделни часови, децата имаат можност да ги истражат своите физички и ментални вештини
Регистрирана градинка
Пристапот до програмата за градинка од 3 и 4 години во текот на годините на училиште им дава на децата најдобри можности да напредуваат.
Бесплатни ориентации, слободен за почеток
Лесно е да се започне во Вудлендс и да се пристапи до одлично образование без договори за заклучување или такси за пријавување.

Дознајте повеќе за нашата Образовни програми.

Образование кое ги поттикнува децата да напредуваат и да успеат во нивните сегашни и идни средини.

Развојни групи стари 12 месеци
Регистрирана градинка 3 - 4 год
Регистрирана градинка 4 - 5 год
Дневни ажурирања на програма, фотографии и видео
Програма за обука за тоалет, јога и спорт
Извештаи за сумативни проценки на децата
Откријте вистинско образование

Ние сме Шуми.

Горди сме што стоиме и соработуваме со родителите, заедниците и групите поврзани со градинката Woodlands Long Day Care за да им обезбедиме најдобро образование на нашите деца за да им помогнеме да успеат и да напредуваат.

We’re a team of great humans, teachers, and educators dedicated to children's development and the Childcare and Kindergarten Early Year's Education.
Ние сме тим од одлични луѓе, учители и воспитувачи посветени на развојот на децата и на ранотогодишно образование во грижата за децата и градинките.
Резервирајте турнеја во кампусот
At Woodlands we help your child succeed and reach their full potential by providing full-time teachers and educators dedicated to education, access to a variety of educational experiences, and opportunities to learn life skills.
At Woodlands we help your child succeed and reach their full potential by providing full-time teachers and educators dedicated to education, access to a variety of educational experiences, and opportunities to learn life skills.
Откријте вистинско образование
We put your child first. In everything we do, we work to build a community where every child and parent at Woodlands has the support to succeed and thrive.
We put your child first. In everything we do, we work to build a community where every child and parent at Woodlands has the support to succeed and thrive.
Откријте вистинско образование
Ensure your child attends Woodlands Childcare & Kindergarten regularly to allow them to reach their full potential, and power other children to reach their own.
Погрижете се вашето дете редовно да посетува Woodlands Childcare & Kindergarten за да му овозможите да го достигне својот целосен потенцијал и да ги поттикнете другите деца да го достигнат својот.
Откријте вистинско образование
Be powered by an educational community. You'll have access to talented educators and teachers called ``Woodlanders`` who share the same determination, passion for education, and will support your child's success.
Be powered by an educational community. You'll have access to talented educators and teachers called ``Woodlanders`` who share the same determination, passion for education, and will support your child's success.
Откријте вистинско образование
Осврти

Што Родителите велат.

Од самиот почеток, ние се фокусиравме на обезбедување на најдоброто образование за рано учење за сите семејства.

Почитувани раното детство училиште

Вудлендс е истакнато училиште за рано детство, детска грижа и градинка признаено од федералните и државните влади на Австралија.

Department of Education
Commonwealth of Australia | Department of Health and Aged Care
Victoria State Government Education and Training
Victoria Kindergartens